Bosloopie Schoorl

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring, want de legendarische Bosloop in Schoorl maakt een glorieuze comeback!

We hebben geweldig nieuws! Na een afwezigheid van enkele jaren keert het legendarische Bosloopie weer terug naar Schoorl. Dit geweldige hardloopevenement start en finisht bij de prachtige klimduin, en biedt deelnemers de keuze uit twee afstanden: 4,5 en 9 kilometer.

Het Bosloopie heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1976 en heeft sindsdien vele hardlopers geïnspireerd.

Een van de meest opwindende aspecten van het Bosloopie is het uitdagende parcours van de 9-kilometerafstand. Met een hoogteverschil van 220 meter biedt het parcours een ware test voor de vaardigheden van de deelnemers. Het prachtige boslandschap vormt het decor terwijl de lopers klimmen en dalen, en zichzelf uitdagen om hun grenzen te verleggen.

Voor degenen die deelnemen aan de 4,5 kilometer is het parcours iets minder veeleisend, maar nog steeds een geweldige gelegenheid om deel te nemen aan het Bosloopie en te genieten van de opwinding en energie van het evenement.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of een beginner die de wereld van het hardlopen wil verkennen, het Bosloopie biedt voor elk wat wils. Dus trek je hardloopschoenen aan, stel jezelf op de proef en kom naar de startlijn bij de klimduin in Schoorl. Het Bosloopie wacht op je en belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Doe mee en voeg je naam toe aan lijst van Bosloopie-finishers. We kijken ernaar uit je daar te zien! 

Maximaal aantal deelnemers: 100
Inschrijving geopend: dinsdag, 27 jun 2023
Inschrijving gesloten: donderdag, 17 aug 2023
Na-inschrijving toegestaan? Ja

Afstanden

4,50 km 19:30 Mannen, Vrouwen, Jeugd € 6,00
9,00 km 19:30 Mannen, Vrouwen, Jeugd € 6,00

Contact & locatie

Organisatie: AV Loopie Loopie

Loop jij ook mee?

Donderdag, 17 aug 2023

Trailrun 2 afstanden (4 tot 9 km)
Schoorl
€ 6,00

Inschrijving gesloten