Minderen met suikers is niet altijd makkelijk. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Als lid kun je gratis meedoen aan de online Suikerchallenge van de Voedingsacademie. Middels inspirerende video’s en een suikermagazine met weekmenu word je aangemoedigd om twee weken lang de toegevoegde suikers te laten staan.
Twijfel je nog?Brenda aan het woord!
Op maandag 19 september organiseert Brenda Frunt, voedingsexpert van hardlopen.nl en eigenaar van Voedingsacademie een online bijeenkomst. Tijdens deze digitale kick-off bijeenkomst vertelt zij alles over suikers én de suikerchallenge. De bijeenkomst start om 19.30u en duurt tot ongeveer 20.30u.
Ben je die hunkering naar roze koeken en donuts ook zo zat?Suikerchallenge
Schrijf je dan in voor de online Suikerchallenge en laat twee weken lang alle toegevoegde suikers staan. En wat blijft er dan nog over wat je wél kunt eten? Gelukkig genoeg. Dat ontdek jij ook tijdens deze challenge. Challenge jezelf! 14 dagen toegevoegde suikers laten staan. Een stap richting meer energie en het verbeteren van onze gezondheid. Aan de hand van 7 video's en een e-magazine helpt de Voedingsacademie jou komende twee weken om de challenge te behalen.
Wij laten je graag een website zien afgestemd op jouw voorkeuren. Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse, gebruikerservaring en opbouw van klantprofielen voor het tonen van relevante advertenties op de website, externe websites en via sociale media. Meer informatie over het cookiegebruik op onze website vind je in ons cookiestatement. Afhankelijk van je voorkeuren kun je het gewenste machtigingsniveau selecteren bij ‘beheer cookies’.
Cookie instellingen
Wij laten je graag een goede website zien, afgestemd op jouw voorkeuren.
Wil je dit ook? Zet dan de onderstaande onderdelen op 'Aan'.
Hiermee geef je ons toestemming om je door middel van het gebruik van cookies en andere technieken een persoonlijke ervaring te bieden.
Analytische cookies
Deze cookies gebruiken we om onze website te verbeteren. We kunnen hiermee zien hoe je onze website gebruikt en waar we deze kunnen verbeteren. Deze data wordt anoniem opgeslagen en is niet te herleiden naar jou als persoon.
Relevantie
Wanneer je deze cookies "Aan" zet, kunnen we je een gepersonaliseerde ervaring bieden op de website en eventueel in onze nieuwsbrieven.
Social Media en externe embeds
Deze cookies gebruiken we om social media of andere embeds uit externe bronnen in te laden. De social media embeds kunnen hierdoor mogelijk zien dat jij onze website bezoekt en dit gebruiken voor het opbouwen van je profiel. In ruil daarvoor krijg je embeds te zien van onze eigen social media uitingen of interessante gerelateerde berichten van andere social media accounts.
Trackingpixels
Met deze permissie kunnen we trackingpixels plaatsen. Deze pixels gebruiken we om je gedrag op onze website te volgen en hiermee onze website en advertenties te optimaliseren.
Je hebt nog niet op alle vragen antwoord gegeven. Geef hierboven jouw voorkeur aan.